achtergrondafbeelding Dermatologie

Dermatologie


Dermatologie is het medisch specialisme dat zich bezighoudt met aandoeningen van de huid, de nagels en het haar, samen 'huidziekten' genoemd.

Je kan hier terecht voor alle huidproblemen: acne, wratten, eczeem, psoriasis, nazicht van verdachte huid- of pigmentvlekjes, haarverlies, spataders...
Ook elke andere of zeldzamere huid-, nagel-, haar-, ader-, of geslachtziekte vraagt om een consultatie bij de dermatoloog.

Daarnaast zijn ook allergietesten en spataderbehandelingen mogelijk. Kleine heelkundige ingrepen kunnen worden uitgevoerd voor het verwijderen van goed- of mogelijk kwaadaardige huidletsels.

Vanaf 1 januari 2019 zijn er geen afspraken meer mogelijk in het ziekenhuis, enkel nog in de privépraktijken van de artsen.

Consulteer een arts

Enkel op afspraak 056/62.31.11

Vanaf 1 januari 2019 zijn er geen afspraken meer mogelijk in het ziekenhuis, enkel nog in de privépraktijken van de artsen.

Ligging

Dermatologie ligging

Verdieping 0

  1. Bij het onthaal neem je links.
  2. Daarna ga je rechtsaf aan de volgende gang.
  3. Sla aan het einde van de gang linksaf.
  4. Het secretariaat bevindt zich op het einde van de gang.
  • trapTrap
  • liftLift
  • ingangIngang
  • bestemmingBestemming

Brochures

Tijdens uw verblijf werd bij u een kiem vastgesteld die een vancomycine resistente enterococcus (VRE) wordt genoemd. De informatie in deze brochure kan de mondelinge uitleg van uw arts en verpleegkundige ondersteunen. Hebt u na het lezen nog vragen?
Dienst Ziekenhuishygiëne en infectiepreventie
De afdeling D1 staat in voor de zorg aan inwendige/diagnostische patiënten. Het gaat om volgende specialismen: oncologie, cardiologie, pneumologie, gastro-enterologie en endocrinologie, nefrologie, dermatologie.
Dienst Inwendige 1