achtergrondafbeelding Mond-, Kaak- en Aangezichtschirurgie

Mond-, Kaak- en Aangezichtschirurgie


Op de dienst stomatologie wordt een hele waaier aan kleine heelkundige interventies uitgevoerd zoals het verwijderen van wijsheidstanden, verwijderen van cystische en andere infectieuze processen, plaatsen van tandheelkundige implantaten, orthodontisch gerelateerde ingrepen zoals het vrijleggen van tanden, plaatsen van botankers en grotere ingrepen zoals kaakreconstructies d.m.v. distractietechnieken, kaakosteotomiën.

Ook behandeling van kaakgewrichtspathologie en orale mucosaletsels (goedaardig zowel als kwaadaardig) behoort tot ons vakgebied. Ook voor tandverzorging onder narcose (enkel op doorverwijzing van de tandarts) of, meer recentelijk, voor behandeling onder sedatie bij patiënten die in de tandartsstoel niet behandeld kunnen worden, kan men op onze dienst terecht. Kortom: alle problemen rond mond en kaak die niet bij de tandarts of de huisarts kunnen behandeld worden.

Afspraak maken

Consulteer een arts

Enkel op afspraak 056/62.35.60

?Deze zorgverleners aanvaarden het akkoord met de ziekenfondsen. Zij rekenen de officiële tarieven aan. Geconventioneerd

? Deze zorgverleners aanvaarden het akkoord met de ziekenfondsen niet en bepalen vrij hun honorarium, weliswaar binnen de grenzen die binnen het ziekenhuis zijn afgesproken. Niet geconventioneerd

MA DI WO DO VR ZA
Dr. Peter Brabant
Dr. Peter Brabant

09:00 - 13:00
geconventioneerd


09:00 - 13:00
geconventioneerd


15:00 - 18:00
geconventioneerd


15:00 - 18:00
geconventioneerd

MA DI WO DO VR ZA
dr isabel miclotte
Dr. Isabel Miclotte
10:00 - 12:30
geconventioneerd


08:00 - 12:30
geconventioneerd


13:30 - 19:30
geconventioneerd

16:30 - 18:30
geconventioneerd
13:00 - 15:30
geconventioneerd


Ligging

Stomatologie ligging

Verdieping 0

  1. Aan het onthaal neem je links.
  2. Daarna neem je de eerste gang rechts. Het secretariaat bevindt zich links iets verder in de gang.
  • trapTrap
  • liftLift
  • ingangIngang
  • bestemmingBestemming

Brochures

In deze brochure vind je meer informatie over een operatie of onderzoek onder anesthesie.
Dienst Anesthesie
Deze brochure geeft u meer informatie over de soorten verdoving, de voorbereidingen op de verdoving en de mogelijke risico’s en nevenwerkingen ervan.
Dienst Anesthesie
De afdeling C1 staat in de voor de zorg van chirurgische patiënten. Volgende specialismen zijn vooral vertegenwoordigd: abdominale heelkunde, vaatchirurgie, orthopedie, traumatologie, NKO, urologie, stomatologie, plastische chirurgie.
Dienst Heelkunde 1