Algemene heelkunde

Dr. Christopher Lange

Afspraak maken 056/62.35.01

Dr. Christopher Lange behaalde zijn artsexamen in 2005 en voltooide zijn chirurgische opleiding in 2013 in Leiden, Nederland. De laatste twee jaar van zijn opleiding heeft hij zich toegelegd op de abdominale en oncologische chirurgie met extra aandacht voor laparoscopische operatietechnieken (kijkoperaties). Gedurende zijn opleiding was hij betrokken bij meerdere internationale wetenschappelijke onderzoeken.

Na de afronding van zijn chirurgische opleiding heeft hij zich als fellow aan de afdeling Abdominale Heelkunde van het UZ Leuven verder gespecialiseerd in de bariatrische chirurgie (obesitaschirurgie), de colorectale chirurgie (dikkedarmoperaties), de buikwand chirurgie (hernia, liesbreuken) en de galblaas/leverchirurgie.

Sinds begin 2015 is hij werkzaam als chirurg in het O.L.V. van Lourdes Ziekenhuis Waregem. Dr. Lange is initiatiefnemer van het Obesitas Centrum Waregem waar patiënten met ernstige gewichtsproblemen behandeld worden.

 

Consultaties Enkel op afspraak

?Deze zorgverleners aanvaarden het akkoord met de ziekenfondsen. Zij rekenen de officiële tarieven aan. Geconventioneerd

? Deze zorgverleners aanvaarden het akkoord met de ziekenfondsen niet en bepalen vrij hun honorarium, weliswaar binnen de grenzen die binnen het ziekenhuis zijn afgesproken. Niet geconventioneerd

MA DI WO DO VR ZA

09:00 - 12:00
niet geconventioneerd


09:00 - 12:00
niet geconventioneerd


14:00 - 18:00
niet geconventioneerd


14:00 - 16:00
niet geconventioneerd

Alle operaties zijn steeds geconventioneerd.