Algemene Heelkunde

Dr. Koen Vindevoghel

Dr. Koen Vindevoghel

Afspraak maken 056/62.35.01

Dr. Koen Vindevoghel is sinds 2006 actief als algemeen chirurg in het O.L.V. van Lourdes Ziekenhuis Waregem.
Hij promoveerde als arts in juli 1999 met onderscheiding aan de KU Leuven en vervolledigde naderhand zijn opleiding in de algemene heelkunde via de KUL. In juli 2005 werd hij erkend in de hoedanigheid van geneesheer-specialist in de Heelkunde. Hij specialiseerde zich nadien verder in de abdominale heelkunde in het UZ Gasthuisberg te Leuven tot 2006.
Dr. Vindevoghel verwierf de bijzondere bekwaamheid in de abdominale heelkunde aan de KU Leuven in juli 2006. Hij heeft zich verder bekwaamd in de laparoscopische heelkunde (kijkoperaties), colorectale heelkunde (operaties van de dikke darm) en proctologie (anale chirurgie).

Sinds oktober 2006 werkt Dr. Vindevoghel in het O.L.V. van Lourdes Ziekenhuis Waregem. Zijn bijzondere interesse gaat uit naar oncologische heelkunde (operaties voor kwaadaardige gezwellen), colorectale heelkunde, proctologie en buikwandchirurgie. Ook galblaasoperaties en laparoscopische galwegexploraties voor galwegstenen behoren tot zijn interessegebied.

 

Consultaties Enkel op afspraak

?Deze zorgverleners aanvaarden het akkoord met de ziekenfondsen. Zij rekenen de officiële tarieven aan. Geconventioneerd

? Deze zorgverleners aanvaarden het akkoord met de ziekenfondsen niet en bepalen vrij hun honorarium, weliswaar binnen de grenzen die binnen het ziekenhuis zijn afgesproken. Niet geconventioneerd

MA DI WO DO VR ZA
09:00 - 12:00
niet geconventioneerd


09:00 - 12:00
niet geconventioneerd


14:00 - 17:00
niet geconventioneerd


14:00 - 17:00
niet geconventioneerd


Alle operaties zijn steeds geconventioneerd.