Orthopedie

Dr. Peter Van Daele

Afspraak maken 056/62.35.01

Dr. Peter Van Daele studeerde aan de Universiteit Gent. Hij promoveerde als Orthopedisch Chirurg in 1998, waarna hij zich verder bekwaamde in schouder- en wervelzuilaandoeningen.

Dr. Van Daele heeft een zeer grote ervaring met kijkoperaties aan de schouder. Alle schouderoperaties - behalve de gewrichtsvervangende schouderprothesechirurgie - worden artroscopisch uitgevoerd. Deze artroscopische kennis en kunde gecombineerd met de praktijk van rugchirurgie heeft geleid naar het toepassen van endoscopie bij rugoperaties.

Sinds 2015 voert Dr. Van Daele kijkoperaties uit aan de onderrug, genaamd percutane video-endoscopische discetomie. Via een 8mm-huidincisie kan een onderrugdiscushernia of kanaalvernauwing behandeld worden.
Deze bijzondere endoscopische bekwaming staat in een praktijk waar aan de patiënten alle facetten van de klassieke operatieve en niet-operatieve therapie van rug, nek en schouder wordt aangeboden.
 

Consultaties Enkel op afspraak

?Deze zorgverleners aanvaarden het akkoord met de ziekenfondsen. Zij rekenen de officiële tarieven aan. Geconventioneerd

? Deze zorgverleners aanvaarden het akkoord met de ziekenfondsen niet en bepalen vrij hun honorarium, weliswaar binnen de grenzen die binnen het ziekenhuis zijn afgesproken. Niet geconventioneerd

MA DI WO DO VR ZA

09:00 - 12:00
niet geconventioneerd

09:00 - 12:00
niet geconventioneerd
09:00 - 12:00
niet geconventioneerd


13:00 - 18:00
niet geconventioneerd


13:00 - 17:00
niet geconventioneerd