Orthopedie

Dr. Wouter Sioen

Dr. Wouter Sioen

Afspraak maken 056/62.35.01

Dr. Wouter Sioen studeerde aan de universiteit van Leuven waar hij in 1996 afstudeerde met grote onderscheiding. Daarna specialiseerde hij zich verder tot orthopedist, met bijzondere interesse voor heup- en handchirurgie. Hij verbleef tijdens zijn opleiding te Exeter, een internationaal gerenommeerd centrum voor heupchirurgie. 

Dr. Sioen heeft verschillende publicaties en voordrachten op zijn naam in deze deelgebieden. Zijn specifieke interesse gaat uit naar het minimaliseren van complicaties bij heupprothesechirurgie. Daarnaast behaalde hij een bijkomende bekwaming in de handchirurgie in het gerenommeerd centre SOS mains, clinique de Fontaine te Dijon.

Dr. Sioen specialiseert zich verder in het ziekenhuis in de heupchirurgie. Bijzondere aandacht wordt geschonken aan enerzijds het zo exact mogelijk herstellen van de anatomie van de patient en anderzijds minimaal invasieve technieken waarbij zo weinig mogelijk weefselschade wordt toegebracht. Deze basisfilosofie heeft geleid tot het ARTHeMIS concept.

Daarnaast werken Dr. Sioen en Dr. Van Holder zeer nauw samen om de hand- en polschirurgie in het ziekenhuis te verzorgen.
 

Consultaties Enkel op afspraak

?Deze zorgverleners aanvaarden het akkoord met de ziekenfondsen. Zij rekenen de officiële tarieven aan. Geconventioneerd

? Deze zorgverleners aanvaarden het akkoord met de ziekenfondsen niet en bepalen vrij hun honorarium, weliswaar binnen de grenzen die binnen het ziekenhuis zijn afgesproken. Niet geconventioneerd

MA DI WO DO VR ZA

09:00 - 12:00
niet geconventioneerd
09:00 - 12:00
niet geconventioneerd

09:00 - 12:00
niet geconventioneerd14:00 - 18:00
niet geconventioneerd

13:00 - 17:00
niet geconventioneerd