Speelgoedpakketten op de kinderafdeling

Vandaag passeerden Stiene en haar mama van Valentijn 4 Kids op de kinderafdeling. Ze brachten tassen vol speelgoed mee voor alle patiëntjes.

Stiene was amper 2 toen ze vocht tegen leukemie. Ze verbleef tussen 2006 en 2009 geregeld in het ziekenhuis, zowel in het UZ in Gent als bij ons.
Sinds 2010 zet de mama van Stiene zich in voor de geschenkenactie Valentijn 4 Kids. Valentijn 4 Kids zamelt allerhande speelgoed, schoolgerief, hebbedingen, boeken... in en maakt daar mooie geschenkpakketten van om uit te delen aan zieke kinderen in verschillende ziekenhuizen.

Vandaag passeerden Stiene en haar mama bij ons met heel uitgebreide speelgoedpakketten, en ze maakten de patiëntjes op de kinderafdeling heel blij.

We danken Valentijn 4 Kids!!!