Nieuws

Grote online reanimatiesessie op 16 oktober 16.00

15 oktober 2021
deel dit bericht:

Elke dag, worden in België 30 mensen slachtoffer van een hartstilstand. Elke dag, storten 30 mensen in, thuis, op straat, op het werk, op school enz. Slechts 10% van hen komt erdoor en als ze het overleven, dan is is dat vaak met ernstige gevolgen. 

Nochtans is er weinig nodig om deze kansen te verbeteren.

Er wordt geschat dat moest er in de allereerste minuten na een hartstilstand ingegrepen worden, dat er mogelijks zo’n 1.000 levens per jaar in België gered zouden kunnen worden. Durven ingrijpen en de juiste levensreddende handelingen uitvoeren is dus essentieel!

Daarom nodigt de Belgian Heart Rhythm Association je uit voor de Grote Online Reanimatiesessie, die doorgaat op zaterdag 16 oktober om 16u00, ter gelegenheid van de #WorldRestartAHeartDay (Wereld Herstart een Hart Dag).

  • Op het programma?
    Leer in slechts 25 minuten, samen met onze professionele instructeur Michael Dreesen, handelingen die levens redden in geval van een hartstilstand.
  • Waar?
    Online, op de Facebookpagina Mijn Hartritme. Volg de sessie comfortabel van thuis uit, samen met je sportclub, lokale jeugdbeweging, samen met je familie en vrienden, collega’s, buren enz.

Neem talrijk deel op 16 oktober om 16u00 en samen leren we levens redden!